Καταδικάζει ο πολιτικός κόσμος την επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε στο σπίτι του το βράδυ του Σαββάτου.

Αγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους της πολυκατοικίας και πέταξαν τρικάκια.

 

Πέτσας: Επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης

Την επίθεση καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος έγραψε στο twitter: «Η αποψινή επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης αλλά και στην οικογενειακή εστία. Την καταδικάζουμε. Καμία ενέργεια που επιχειρεί να φιμώσει και να τρομοκρατήσει δεν έχει θέση στη Δημοκρατία μας».

 

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτονόητα καταδικαστέα

Με μία λακωνική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει απερίφραστα "τα χθεσινοβραδινά γεγονότα έξω από την οικία του Άρη Πορτοσάλτε". Η ανακοίνωση αναφέρει: "Τα χθεσινοβραδινά γεγονότα έξω από την οικία του Άρη Πορτοσάλτε είναι αυτονόητα καταδικαστέα".

 

Κυριάκος Βελόπουλος: Αυτός ο φασισμός καταδικάζεται από κάθε σοβαρό άνθρωπο

«Μπορεί να διαφωνώ με τον κύριο Πορτοσάλτε σε πολλά, αλλά αυτός ο φασισμός καταδικάζεται από κάθε σοβαρό άνθρωπο. Τα σπίτια των ανθρώπων είναι ιερά» σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος για την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ