Πάτρα: Έβριζαν και αντιστέκονταν στους αστυνομικούς στο κλαμπ-μπαρ που λειτουργούσε μετά τις 12-Χειροπέδες σε δύο θαμώνες

 

Έντονο επεισόδιο προκάλεσαν θαμώνες του κλαμπ-μπαρ το οποίο λειτουργούσε και μετά τις 12 τα μεσάννυχτα της Τρίτης κατά των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης που τους έλεγξαν για την σχετική παράβαση.

Μάλιστα ο έλεγχος κατέληξε σε δύο συλλήψεις (θαμώνων) με κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες απείθεια, αντίσταση κατά της Αρχής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας (σε περιπολικό της Αστυνομίας)

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται το tempo24.news, ο υπεύθυνος του καταστήματος και θαμώνες που βρίσκονταν χωρίς να φορούν μάσκες και να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα, αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους στους αστυνομικούς και με ερειστικό τρόπο δεν έδειξαν διάθεση συνεργασίας.

Στο σημείο χρειάστηκε να προσέλθει και δεύτερο περιπολικό με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο υπεύθυνος του καταστήματος άρχισε να συνεργάζεται με τους ένστολους.

Αυτό όμως δεν συνέβη με δύο από τους θαμώνες οι οποίοι φέρεται να επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους πάλι αντιστάθηκαν ενώ κατηγορούνται οτι προκάλεσαν και μικροφθορές στο περιπολικό το οποίο τους επιβίβασαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 44 και 37 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αναμένεται να δικαστούν με την διαδικασία του Αυτοφώρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12.40 μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών επιβλήθηκε,
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία σήμερα τα ξημερώματα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην Πάτρα, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους (10.000) ευρώ, καθώς και αναστολή
λειτουργίας του για (3) ημέρες, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε  καθ΄ υπέρβαση του ωραρίου λειτουργίας
(πέραν της 00.00 μ.μ) παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της
δημόσιας υγείας. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν δυο παραβάσεις σε θαμώνες για μη χρήση
προστατευτικής μάσκας, συνολικού ύψους (300) ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης