Δημήτρης Αργυρόπουλος: Το δυνατό μήνυμα που έστειλε για τα 11 χρόνια μακριά από τις εξαρτήσεις

 

Πέρασαν έντεκα χρόνια από τη μέρα που ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του μακριά από τις εξαρτήσεις και όλα εκείνα που τον κράταγαν πίσω.

Ο ίδιος, έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο παρελθόν δίνοντας μάχη προκειμένου να καταφέρει να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες. Μεγάλο ρόλο σε όλη αυτή την προσπάθεια έπαιξε όπως έχει παραδεχτεί και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δυο παιδιών του, Μαρία Μπακοδήμου αφού ήταν πάντα δίπλα του να τον στηρίζει.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 11 χρόνων από τότε, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα.

«Όλοι οι άνθρωποι κάτι έχουμε που μας βασανίζει. Μικρό για τους άλλους μεγάλο για εμάς. Κάποτε όταν πονούσα το κράταγα μέσα μου από ντροπή για να κάνω τον δυνατό. Τώρα έμαθα να το εκφράζω και να ζητάω βοήθεια. Είναι οκαυ να πονάς, να πληγωθείς , να πέσεις .. και μετά να σηκωθείς. Όπως όταν ήσουν μικρός. Έπεφτες έκλαιγες και ξανασηκωνόσουν για να συνεχίσεις» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης