Αντρέα Μποτσέλι: Επιστρέφει με νέο άλμπουμ τον Νοέμβριο

04/10/2020 | 16:34

 

Ο Αντρέα Μποτσέλι ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη δισκογραφία με ένα νέο άλμπουμ που θα έχει τίτλο «Believe» και θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου.

Μετά την συγκλονιστική του εμφάνιση, την περασμένη άνοιξη και κατά την στον ιστορικό καθεδρικό ναό Duomo του Μιλάνο, που καθήλωσε εκατομμύρια θεατών σε ολόκληρο τον κόσμο ο διάσημος Ιταλός τενόρος νιώθει έτοιμος να ξαναμιλήσει στις καρδιές του κόσμου με τα καινούργια του τραγούδια.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει αυτό το άλμπουμ ως μια συλλογή από προσωπικές επιλογές για την ψυχή του ανθρώπου: «Το κόνσεπτ αυτού του δίσκου βασίζεται σε τρεις λέξεις: πίστη, ελπίδα και φιλανθρωπία. Αυτές είναι οι τρεις αρετές του Χριστιανισμού – ανεξάρτητα από οποιαδήποτε θρησκευτική πεποίθηση – είναι όμως και τα τρία ιδιαίτερα κλειδιά που δίνουν νόημα και ολοκλήρωση στη ζωή του καθενός από μάς» υπογραμμίζει με νόημα.

Ανάμεσα σε άλλα κομμάτια το καινούργιο άλμπουμ του Αντρέα Μποτσέλι θα περιλαμβάνει ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι του σπουδαίου Ένιο Μορικόνε αλλά και τις συμπράξεις του με τις βραβευμένες με Γκράμι ερμηνεύτριες Alison Krauss και Cecilia Bartoli.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της