Νεκρός σε τροχαίο 23χρονος τερματοφύλακας ανήμερα των γενεθλίων του

03/10/2020 | 18:37

 

 

Η σύγκρουση μηχανής με φορτηγό έξω από τα Γιαννιτσά προκάλεσε, τελικά, τον θάνατο του Σταύρου Γιαβάση.

Το τροχαίο έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου και ο απολογισμός, τελικά, ήταν ένας νεκρός και συγκεκριμένα ο Σταύρος Γιαβάσης, ο οποίος ήταν ήταν τερματοφύλακας της Δόξας Μανδάλου, ενώ είχε αγωνιστεί και στις Θύελλα Σαρακηνών και Νίκη Αξού Πέλλας.

Ο εκλιπών, ο οποίος ήταν ο οδηγός της μηχανής, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε τελικά στα τραύματα του. Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή την ημέρα που γιόρταζε τα 23α γενέθλια του.

Πηγή φωτογραφίας: aridaia365.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ