Αντετοκούνμπο: Πώς το NBA τον “κόβει” από την Εθνική Ελλάδος

03/10/2020 | 15:00

 

Την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο προανήγγειλε εμμέσως ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ. Ο Αμερικανός παράγοντας δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον Έλληνα διεθνή, αλλά συνολικά στην πολιτική που θα ακολουθήσει η διοργανώτρια αρχή.

Ο Σίλβερ εξήγησε ότι επειδή το επόμενο πρωτάθλημα θα αρχίσει τον Ιανουάριο λόγω του κορονοϊού, θα είναι απίθανο να διακοπεί το καλοκαίρι λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Αυτό σημαίνει ότι οι απανταχού NBAers δεν θα ενισχύσουν τις πατρίδες τους στο τουρνουά της Ιαπωνίας. Συνεπώς, η στάση του ΝΒΑ επηρεάζει και την Εθνική Ελλάδας, η οποία στήριζε ένα μεγάλο μέρος της δυναμικής της στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Δεν το βλέπω πιθανό αν αρχίσουμε αργά να σταματήσουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν φτάνει μόνο η περίοδος της διοργάνωσης στο Τόκιο, αλλά η προετοιμασία πριν και η ξεκούραση μετά. Υπάρχουν τόσοι απίστευτοι παίκτες, που οι ΗΠΑ θα μπορέσουν να παρατάξουν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Ανησυχώ για κάποιες άλλες εθνικές ομάδες που έχουν σταρ στη δική μας λίγκα και η απουσία τους θα κάνει τεράστια διαφορά. Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν» ανέφερε ο Σίλβερ.

Πηγή: filathlos.gr

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης