H Ζήνα Κουτσελίνη αποχώρησε από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

 

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα η Ζήνα Κουτσελίνη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, πριν το γύρισμα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πέρασε από τις «Σφήκες».

Κάτι συνέβη ωστόσο στο καμαρίνι, που φαίνεται να ενόχλησε τη Ζήνα Κουτσελίνη και να την έκανε να αποχωρήσει στην εγγραφή της εκπομπής.
Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό, στο δωμάτιο με τις Σφήκες «η Ζήνα Κουτσελίνη αισθάνθηκε πολύ άβολα, ειπώθηκε κάτι το οποίο την έθιξε με αποτέλεσμα να μην θελήσει να συνεχίσει. Διευκρίνισε ότι εκτιμά τον Γρηγόρη, αλλά αυτό που συνέβη ήταν αδιανόητο για τη δική της αξιοπρέπεια και για τη δική της δημοσιογραφική οντότητα και την ύπαρξή της».

Και ο Βαγγέλης Περρής, από την πλευρά του, εξέφρασε τη δική του άποψη για το θέμα. «Όταν πάει κάποιος ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Ξέρει πως θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα ακραίο χιούμορ. Επίσης υπάρχει το μοντάζ, που αν δε σου αρέσει κάτι, λες να βγει και βγαίνει. Ακόμη κι αν θες να ακυρωθεί ολόκληρο το κομμάτι με τις Σφήκες, λες δεν ήταν καλό, βγάλτο. Δε χρειάζεται να αποχωρήσεις. Αυτό θα έπρεπε να έχει συμβεί χθες. Δεν έγινε η συνέντευξη με τον Γρηγόρη» είπε ο Βαγγέλης Περρής.