Έρρικα Πρεζεράκου: Το προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου μετά το σοβαρό ατύχημα

 

 

Πολύ δύσκολες στιγμές βίωσε η Έρρικα Πρεζεράκου, πριν λίγο καιρό, όταν είχε ένα ατύχημα με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό ενός δαχτύλου της. Η σοβαρή περιπέτεια της αθλήτριας που από θαύμα δεν είχε για εκείνη χειρότερες συνέπειες το ατύχημα και η «μάχη» που έδωσε το διάστημα που νοσηλευόταν, είχαν συγκινήσει τους πάντες.

Μάλιστα, οι γιατροί κατάφεραν και έσωσαν τον παράμεσο της Έρρικας Πρεζεράκου, μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο. Τώρα, η αθλήτρια που από το νοσοκομείο κιόλας προσπαθούσε να δει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, βρέθηκε στην Τήνο για να προσκυνήσει την Παναγία.

Μάλιστα, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία από το εξωτερικό του Ναού, συνοδεύοντάς την με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Ένα απο τα σημαντικά που με γοητεύει στην ιστορια του Ιησού ειναι η “ανθρώπινη αντίδραση” του , οταν είχαν μπει έμποροι και μικροπωλητές στον ναο Του Πατρος του .. με ολη του την ορμή πέταξε εξω οτι δεν ηταν καταλληλο και σύμφωνο με τα του Οίκου Του.

Ας θυμόμαστε ..

Η προστασία του “Οίκου μας” ειναι μια ευλογημένη διαδικασια που ενδυναμώνει την κατανόηση οτι η καλοσύνη χρειαζεται να ξεκινάει απο εμας προς τα εμας αρχικα .. και μετα απο εμας προς τους άλλους .

Η καλοσύνη δεν εχει να κανει με την ανάγκη μας να μας αποδέχονται .. η να τρώμε «ξύλο» για να μας πουν καλους αλλα με μια κίνηση προς τους αλλους που προκύπτει μετα απο μια δικη μας εσωτερικη πληρότητα,γαλήνη και αγάπη .. για ολα οσα ειμαςτε ...

Καλη μερα υπέροχα πλασματα ..

πολύ σας αγαπω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης