Θέλει να «δέσει» τον Φάτι η Μπαρτσελόνα

Εχει ήδη υπογράψει δύο ανανεώσεις με τη «Μπάρτσα»

Η καταπληκτική εμφάνιση του Άνσου Φάτι στον αγώνα της πρεμιέρας της LaLiga με τη Βγιαρεάλ (δύο γκολ κι ένα κερδισμένο πέναλτι), οδηγεί τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα στην απόφαση για άμεση ενεργοποίηση του «συν δύο» που έχει στο συμβόλαιό του o 18χρονος πολιτογραφημένος Ισπανός εξτρέμ και «next big thing» της καταλανικής ομάδας.

Μόλις στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, πολύ πριν την κρίση που δημιούργησε στους «μπλαουγκράνα» ο διασυρμός από τη Μπάγερν Μονάχου στο Final-8 (8-2) και η πρόθεση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει, η Μπαρτσελόνα αρνήθηκε πρόταση 35 εκατ. ευρώ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να αφήνει το «σημάδι» του στη διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή.

Ο Φάτι έχει ήδη υπογράψει δύο ανανεώσεις με τη «Μπάρτσα». Μία τον Ιούλιο του 2019 ως μέλος της ομάδας Νέων του συλλόγου και μία τον Δεκέμβριο του 2019, ως παίκτης της Β' ομάδας με προοπτική μετακίνησης στην πρώτη ομάδα.

Στο τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Φάτι έως το καλοκαίρι του 2022, η Μπαρτσελόνα αναπροσάρμοσε τις απολαβές του προς τα πάνω, ενώ ανέβασε την τιμή της ρήτρας του από τα 170 στα 400 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, έβαλε κι οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια, ήτοι έως το 2024, με τη «Μπάρτσα» να έχει το δικαίωμα ενεργοποίησής της όποτε το επιθυμήσει μέχρι το τέλος του 2021.

Αυτή η ώρα, φαίνεται πως πλησιάζει, όπως αναφέρουν και τα καταλανικά ΜΜΕ, καθώς η διοίκηση της Μπαρτσελόνα (θέλοντας να «φτιάξει» κάπως το... τσαλακωμένο προφίλ της) σχεδιάζει μέσα στο επόμενο διάστημα να «δέσει» τον Φάτι έως το καλοκαίρι του 2024, με ακόμη καλύτερες απολαβές, διώχνοντας μια και καλή τις... Σειρήνες που έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται στα αυτιά του 18χρονου άσου.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης