Πελετίδης σε Ρώρο: "Επιτέλους λίγη τσίπα" - Ανέβηκαν οι τόνοι στον δήμο με φόντο την κακοκαιρία

 

Απάντηση του Κώστα Πελετίδη στις αιχμές του Γιώργου Ρώρου και της παράταξης "Ώρα Πατρών": 

Την ώρα που οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων, δίνουν μάχη για ν’ αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την χθεσινή καταιγίδα, εμφανίζεται, ο αβανταδόρος των κυβερνήσεων, η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, για να αποδώσει ευθύνες στον Δήμο. Επιτέλους, λίγη τσίπα!

Η Πάτρα, όπως και οι άλλες περιοχές της Ελλάδας, πνίγονται από τις νεροποντές καίγονται από τις πυρκαγιές και κινδυνεύουν από τους σεισμούς, γιατί οι κυβερνήσεις της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν σε προτεραιότητα, έργα για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού, αλλά τα έργα που εξυπηρετούν την κερδοφορία των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι παραχωρησιούχοι και οι υπόλοιποι μεγαλοεργολάβοι που κατασκεύασαν την Ολυμπία οδό και τη νέα σιδηροδρομική γραμμή, με ευθύνη των κυβερνήσεων δεν κατασκεύασαν ως όφειλαν τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα για να μην κινδυνεύουν με πλημμύρες οι περιοχές από τις οποίες διέρχονται. 

Η Δημοτική Αρχή και οι κάτοικοι του Ρίου, του Ακταίου, του Αγίου Βασιλείου, των Αραχωβιτίκων, του Ψαθόπουργου, ακόμα περιμένουν τα αντιπλημμυρικά έργα -που διεκδίκησαν- και είχε εξαγγείλει από την αρχή της θητείας της η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.