ΠΓΕ: Ξεκίνησε με επιτυχία το διαδραστικό Πρόγραμμα «Πυθαγόρας»

 

Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση, εν μέσω υγειονομικής κρίσης λόγω Covid-19 και με προσήλωση στα μέτρα προστασίας, ξεκίνησε την υλοποίηση του διαδραστικού προγράμματος «Πυθαγόρας» για το αθλητικό έτος 2020-2021.

Με όραμα την άσκηση του νου και προσδοκώντας στην καλλιέργεια του πνεύματος και στην ευρύτερη μόρφωση, ακολουθούμε το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Στις 27/9/2020, σε δύο συνεδρίες, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σχετικά με τη διαχείριση της νόσου Covid-19 και με το θέμα «φοβίες στη σύγχρονη εποχή και η διαχείρισή τους».

Επίσης, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς στις 29/9/2020, έγινε ενημέρωση για την πρωτογενή πρόληψη σε ότι αφορά τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Μίλησαν, ο κ. Κωνσταντίνος Σβόλης με την ιδιότητα του αντιπροέδρου και καρδιολόγου και ο κ. Ιωάννης Αθανασόπουλος με την ιδιότητα του κλινικού ψυχολόγου.

Παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο εκ των εμπνευστών του προγράμματος «Πυθαγόρας», κ. Μάρκος Μυκονιάτης, ο πρώην αθλητής και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος, κ. Γεώργιος Παππάς και οι υπεύθυνοι των ακαδημιών βόλεϊ, κ. Σταύρος Γεράνιος και μπάσκετ. κ. Μάριος Ζαφειρόπουλος.

Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές και τους γονείς που συμμετείχαν. Έπεται και συνέχεια.