Οι εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου

(28/09-04/10)

Κριός

Κριέ, το να ζητάς βοήθεια δεν είναι σημάδι αδυναμίας, αλλά κριτικής σκέψης. Είναι σημαντικό να ξέρεις πότε μπορείς να καταφέρεις κάτι μόνος σου και πότε απαιτείται ομαδική δουλειά για να είναι πιο άρτιο το αποτέλεσμα.

Αισθηματικά

Εξέτασε το ενδεχόμενο να έχεις ευχαριστημένο τον εαυτό σου και σε συναισθηματικό επίπεδο, να έρθεις περισσότερο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους ή με κάποιους νέους ανθρώπους που έχουν μπει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Κρόνος ξεκινάει την ορθόδρομη πορεία του στις 29 και είναι πιθανό να αποκτήσεις περισσότερες ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα. Οργάνωσε τον χρόνο σου και προετοίμασε ένα πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις πειθαρχημένα.

 

Ταύρος

Ταύρε, ο Κρόνος από τις 29 θα κινείται πάλι ορθόδρομα και θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποιον στόχο ή να αλλάξεις σε κάποια θέματα τον τρόπο που σκέφτεσαι. Είναι πιθανό να αποκτήσεις περισσότερες ευθύνες μέχρι το τέλος του χρόνου, που ίσως σχετίζονται με εκπαίδευση.

Αισθηματικά

Αναζητάς λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό δεν είναι κακό και ούτε πρέπει να σε κάνει να νιώθεις τύψεις. Κάποιες φορές η μοναχικότητα είναι απαραίτητη για να μπορούμε και πάλι να είμαστε ο εαυτός μας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η απροθυμία των τελευταίων ημερών φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της. Αρχίζεις σιγά-σιγά να κάνεις σχέδια για τις μέρες που έρχονται και ανυπομονείς να τα δεις να πραγματοποιούνται ένα-ένα, όσο μικρά ή μεγάλα κι ανα είναι αυτά.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε, έχε στο νου σου, πως επειδή θες κάτι πολύ, δεν σημαίνει πως αυτό πρέπει να συμβεί τώρα. Κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους και ίσως, γι’ αυτό να είναι και πιο επιθυμητά.

Αισθηματικά

Η προσωπική σου ζωή έχει μπει λίγο σε δεύτερη μοίρα τις τελευταίες μέρες. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο παρατηρητικός γιατί γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να σε γνωρίσουν καλύτερα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Κρόνος θα κινείται ορθόδρομα από τις 29 και θα είσαι πλέον σε θέση να βάλεις σε μια τάξη οικονομικά θέματα, ειδικά αν αυτά σχετίζονται με χρέη και οικονομικές συμφωνίες. Μπορεί να αποκτάς περισσότερες ευθύνες, αλλά φαίνεται ότι έχεις πλήρως τον έλεγχο της κατάστασης πλέον.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, αυτή η περίοδος «αναμονής» μπορεί να είναι εξαιρετικά γόνιμη επειδή τώρα μπορείς να συνθέσεις το παζλ της δράσης σου, δηλαδή να κάνεις την απαραίτητη και τη σωστότερη προεργασία.

Αισθηματικά

Ο Κρόνος θα κινείται ορθόδρομα από τις 29 και θα έχεις περισσότερες ευθύνες στον τομέα των συνεργασιών, ίσως να δημιουργηθεί μια νέα συνεργασία μέχρι το τέλος του χρόνου και να χρειαστείς αρκετό χρόνο και ενέργεια για να αφοσιωθείς σε αυτήν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παίρνεις το πράσινο φως για ένα πρότζεκτ που περίμενες καιρό. Ήρθε η ώρα να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις και να δουν οι συνάδελφοί σου όλα σου τα ταλέντα.

 

Λέων

Λέων, είναι καλό το να μην προχωράνε πάντα τα πράγματα γρήγορα, επειδή θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις τι συμβαίνει και σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι σε όλους τους τομείς.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να ξεκαθαριστεί πρώτα μια υπόθεση μέσα σου ή ένα πρακτικό ζήτημα, προκειμένου να απελευθερωθείς από κάτι που σε κρατάει πίσω.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Κρόνος από τις 29 θα κινείται ορθόδρομα στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και θα αναλάβεις περισσότερες ευθύνες σε αυτόν τον τομέα. Ίσως και η καθημερινότητά σου να έχει γενικότερα περισσότερες υποχρεώσεις, αλλά θα νιώθεις παραγωγικός και δημιουργικός για αυτό.

 

Παρθένος

Παρθένε, αν θες να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει εδώ και καιρό, θα πρέπει να αποφύγεις τυχόν περισπασμούς και να μην αφήνεις ανθρώπους και καταστάσεις να σου αποσπούν την προσοχή. Θα δεις ότι έτσι η επιτυχία θα έρθει πολύ πιο γρήγορα.

Αισθηματικά

Ο Κρόνος από τις 29 θα κινείται οθρόδρομα στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον eρωτα και ίσως αναλάβεις περισσότερες ευθύνες σε αυτόν τον τομέα, επειδή ο eρωτας είναι και πάθος, αλλά και ευθύνες σε κάποιες περιπτώσεις. Οι συμβιβασμοί που μπορεί να χρειαστεί να γίνουν, φαίνεται ότι προτείνονται για κάτι καλό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή η εποχή δεν είναι ιδανική για βιασύνες και για ανάληψη πολλών ευθυνών. Μην φορτώνεσαι με πολλές υποχρεώσεις γιατί πριν το καταλάβεις θα βρεθείς πελαγωμένος.

 

Ζυγός

Ζυγέ, ο Κρόνος από τις 29 θα κινείται ορθόδρομα στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και είναι πιθανό να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες σε αυτούς τους τομείς μέχρι το τέλος της χρονιάς ή να χρειαστεί να κάνεις μια σημαντική αλλαγή.

Αισθηματικά

Προσπαθείς να συνδυάσεις μυαλό και καρδιά και να τα ακολουθήσεις και τα δυο με το ίδιο πάθος. Αυτό μπορεί να μοιάζει τρομακτικό κάποιες φορές, αλλά αν μείνεις πιστός στον εαυτό σου θα τα καταφέρεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις και πάλι τα ηνία της ζωής σου και να παίρνεις εσύ όλες τις αποφάσεις. Μην αμφισβητείς άλλο τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Κρόνος θα κινείται ορθόδρομα από τις 29 και η επικοινωνία θα πρέπει να γίνεται με αυστηρούς κανόνες! Κάθε τι που λες έχει περισσότερη σημασία από όσο φαντάζεσαι. Επίσης, πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά το πώς ερμηνεύεις αυτά που ακούς.

Αισθηματικά

Αναζητάς πια την διαύγεια στη ζωή σου. Ένας τρόπος να το πετύχεις αυτό, είναι να είσαι ανοιχτός στις νέες προκλήσεις, αλλά και να έρθεις ξανα σε επαφή με άτομα που σημαίνουν πολλά για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ήρθε η ώρα να απαιτήσεις περισσότερα από τη ζωή σου και να θέσεις υψηλότερους στόχους. Ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες από τις σχέσεις σου και το πόσο έχεις επενδύσει σε αυτές.

 

Τοξότης

Τοξότη, κλείσε σιγά-σιγά κεφάλαια που έχεις αφήσει τυχόν ανοιχτά για πολύ καιρό για να μπορέσεις να ανοίξεις άλλα στην πορεία. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να θέσεις νέους στόχους.

Αισθηματικά

Είναι πιθανό αυτή την περίοδο να επανέλθουν κάποια πρόσωπα από το παρελθόν ή γενικά να ασχοληθείς με τον τομέα των σχέσεων κάνοντας και μια ανασκόπηση – έχεις αυτά που θέλεις; Μπορείς να τα αποκτήσεις ή τουλάχιστον να τα διεκδικήσεις;

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Κρόνος από τις 29 θα κινείται ορθόδρομα στον δεύτερο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά και καλό θα ήταν να θέσεις κάποιους στόχους σε αυτόν τον τομέα και να ασχοληθείς σοβαρά με αυτούς μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μπορείς πλέον να βελτιώσεις την κατάσταση.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ο Κρόνος από τις 29 θα κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου και θα αναλάβεις ίσως κάποιες παραπάνω ευθύνες σε κάποιον τομέα, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μπορεί να χρειαστεί να πιεστείς κάποιες φορές, όμως σύντομα θα νιώσεις ότι ένα βάρος φεύγει από πάνω σου.

Αισθηματικά

Αν η δουλειά ή μια προσωπική σου σχέση, αντί να σε γεμίζουν σε στρεσάρουν ακόμα πιο πολύ, πρέπει να το αντιμετωπίσεις και να πάψεις να κάνεις σαν να μην υπάρχουν προβλήματα. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βρεις λύσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου, ότι δεν σε αφήνει να προχωρήσεις. Επικεντρώσου λίγο παραπάνω στον εαυτό σου και τα θέλω σου για να μπορέσεις να βρεις τον τρόπο να τα αποκτήσεις.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Κρόνος από τις 29 θα κινείται ορθόδρομα στον δωδέκατο οίκο σου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα βάλεις αρκετά πράγματα σε νέες βάσεις. Το βασικό που θα μπορείς να αλλάξεις είναι τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα – αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα σε ωφελήσει.

Αισθηματικά

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κάποιες άβολες καταστάσεις και αλήθειες κατάματα. Δεν μπορείς να κρύβεις άλλα πράγματα κάτω από το χαλί, καιρός είναι να τα βγάλεις από μέσα σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως οι προτεραιότητές σου σιγά-σιγά αλλάζουν και δεν θες πια τα ίδια πράγματα, ειδικά σε ό,τι αφορά τη δουλειά. Μην σε τρομάζει αυτό, έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αγκάλιασε τα νέα δεδομένα.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, είσαι σε μια φάση που επανεξετάζεις τους στόχους που έχεις θέσει για το μέλλον. Ίσως όμως αναρωτιέσαι αν όλα αυτά που έχεις προγραμματισμένα είναι στόχοι που όντως θες να πετύχεις ή αν στους έχουν επιβάλει άλλοι.

Αισθηματικά

Ο Κρόνος από τις 29 θα κινείται ορθόδρομα στον ενδέκατο οίκο σου. Μέχρι το τέλος της χρονιάς μπορεί να επανεξετάζονται κάποιες σχέσεις, ιδιαίτερα φιλικές. Σε κάποιες από αυτές γίνεται ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως ένα πρότζεκτ που είχες αναλάβει εδώ και καιρό, αρχίζει να παίρνει τελική μορφή και οι γύρω σου αρχίζουν να αντιλαμβάνονται όλα τα κρυφά σου ταλέντα.

 

zwdiasimera.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ