Big Brother: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Αντώνης Αλεξανδρίδης – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του

 

Έναν διαρκή αγώνα για να αποκαταστήσει τη φήμη του, φαίνεται να δίνει καθημερινά ο Κρητικός πρώην παίκτης του Big Brother μετά τις επίμαχες δηλώσεις του.

Μετά το σχόλιο του από το σπίτι του Big brother, αναφορικά με τις γυναίκες και την αποχώρηση του από το ριάλιτι, η ζωή του Αντώνη Αλεξανδρίδη φαίνεται να έχει μετατραπεί σε ''εφιάλτη''.

Μιλώντας στο flashnews.gr, ο δικηγόρος του Γιάννης Βέρρας, ανέφερε ότι ο Αντώνης συνεχίζει να δέχεται απειλές για τη ζωή του, υβριστικά μηνύματα και τηλεφωνήματα. Μάλιστα, όπως τονίζει ο κ. Βέρρας μετά τις δηλώσεις, έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή του. «Ο Αντώνης δέχεται συνεχείς προσβολές σε ακραίο σημείο, για τον ίδιο και την οικογένεια του. Είναι όμως βαθιά μετανιωμένος, βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη και έχει αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης του Big brother, μετά το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο έλαβε μεγάλες διαστάσεις, έχει ζητήσει συγγνώμη και έχει δηλώσει πως νιώθει ντροπή για τα όσα είπε καθώς όπως τόνισε, με το σχόλιο του προσέβαλε όχι μόνο το γυναικείο φύλο αλλά και την οικογένεια του και την κοινωνία ολόκληρη. «Ήταν ένα τραγικό αστείο για πράγματα τα οποία δεν πρέπει να θεωρούνται αστεία», είχε δηλώσει μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι.

«Οποιαδήποτε κρίση ή αντίληψη με σεξιστικό, ομοφοβικό, βίαιο, ρατσιστικό περιεχόμενο πρέπει να κατακρίνεται και είναι καταδικαστέα. Είναι ευχάριστο ότι η κοινωνία είναι έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε προβλητική άποψη, η οποία μπορεί να λάβει δημόσιες διαστάσεις. Ο Αντώνης εμμένει στο ότι η απαγορευτική του αυτή πλάκα δεν παύει να είναι κατακριτέα και απαγορευτική. Είναι κατακριτέο, σε μια σύγχρονη κοινωνία να γίνονται αναφορές για εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας» υπογράμμισε ο κ. Βέρρας.

Παράλληλα, ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Αλεξανδρίδη, καυτηρίασε το γεγονός ότι το βίντεο το οποίο έχει προβληθεί σχετικά με την επίμαχη δήλωση του Αντώνη, δεν είναι ολόκληρο αλλά κομμένο.

Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, είναι αρκετά ενεργός στα social media και απαντά στα σχόλια που δέχεται, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του και δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. Στην τελευταία του ανάρτηση στα social media, έγραψε ότι έχει ήδη προβεί σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει καμία μήνυση προς το πρόσωπο του και δεν έχει κάνει όλα αυτά τα οποία του προσάπτουν.

Διαβάστε επίσης