Για μία θέση στον τελικό ο Τσιτσιπάς

26/09/2020 | 09:58

Ο Χιλιανός Κριστιάν Γκαρίν θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του τουρνουά ATP 500, που φιλοξενείται στο Αμβούργο.

 Ο 24χρονος Γκαρίν, Νο22 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ (Νο56) από το Καζακστάν 2-1 σετ (3-6, 6-4, 6-4) και θα αντιμετωπίσει σήμερα (26/9) στον ημιτελικό τον Τσιτσιπά (Νο6 στον κόσμο).

 Η ώρα έναρξης του αγώνα Τσιτσιπάς-Γκαρίν, υπολογίζεται περίπου στις 16:30 ώρα Ελλάδας, ωστόσο θα εξαρτηθεί από την διάρκεια του -χρονικά- πρώτου ημιτελικού, ανάμεσα στον Νορβηγό, Κάσπερ Ρούουντ (Νο30) και τον Ρώσο, Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο14), που έχει προγραμματισθεί για τις 14:30.

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της