Δυτική Αχαΐα: Μπουνιές και “γαλλικά” στο δημοτικό συμβούλιο – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με όλα όσα συνέβησαν στην επεισοδιακή συνεδρίαση

 

Απρόσμενη τροπή έλαβε η πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας, στα Λουσικά, καθώς μετατράπηκε σε «ρινγκ», με πρωταγωνιστές τον εν ενεργεία αστυνομικό και πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας Ευάγγελο Τησαρχόντος και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μαζαρακίου Γιάννη Δημόπουλο.

Την ώρα της έντασης, ο κοινοτάρχης Μαζαρακίου τον πρόεδρο της Κάτω Αχαΐας, ο οποίος κατέληξε στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαΐας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και χθες υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση. Ο κ. Τησαρχόντος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του κ. Δημόπουλου.

Δείτε στο βίντεο τα επεισόδια που ξεκινούν στο 1: 37′:50”

 

Μετά το επεισόδιο, η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά:

 

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”