Παμπελοποννησιακό: Επίθεση σε πρωταθλητή, ξύλο και μηνύσεις – Στο νοσοκομείο το θύμα – ΦΩΤΟ

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε απόψε στο βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Ενας άνδρας κλώτσησε την ώρα που προπονούνταν τον πρωταθλητή Ελλάδας Κώστα Ντεντόπουλο, ο οποίος και τραυματίστηκε.

Οπως αναφέρει το sportin.gr, το συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια εμβρόντητων αθλητών, μικρών παιδιών από τις Ακαδημίες και πολλών γονέων.

Γονείς καταγγέλλουν πως ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης, είχε επαναλάβει τις επιθέσεις του όλο το τελευταίο διάστημα, ακόμα και σε μικρά κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, o Κ. Ντεντόπουλος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζητούν τον δράστη.

Ο παθών δήλωσε στους αστυνομικούς πως επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Παμπελοποννησιακό: Επίθεση σε πρωταθλητή, ξύλο και μηνύσεις - Στο νοσοκομείο το θύμα - ΦΩΤΟ

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ