Στο Γ.Ν.Πατρών “Άγιος Ανδρέας” Γιάννης Καρβέλης & Χαράλαμπος Γώγος

Επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη σήμερα στο Γ.Ν.Πατρών “Άγιος Ανδρέας”, μαζί με τον Καθηγητή Παθολογίας Χαράλαμπο Γώγο.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ηλία Θεοδωρόπουλο και τον Αναπληρωτή Διοικητή Παναγιώτη Δημόπουλο.

Διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας για την αντιμετώπιση του Covid 19, με την ανάπτυξη έξι (6) κλινών ΜΕΘ Covid, αλλά και από την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας που έχουν αναπτυχτεί επτά (7) κλίνες.

Σε υψηλό επίπεδο λειτουργούσαν και τα αλλά τμήματα και οι κλινικές του Νοσοκομείου, όπως ο νέος Μαγνητικός Τομογράφος, η Χειρουργική Κλινική, η Ορθοπεδική Κλινική κ.λ.π.

11.jpg

12.jpg

14_1.jpg

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ