Πάτρα: Γιατί ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος αποκαλεί τον Κ. Πελετίδη "σύγχρονο Ιανό"

 

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού Αλέκος Χρυσανθακόπουλος αναφέρει:

Κύριε Πελετίδη είσαι ένας σύγχρονος Ιανός, λές ότι θέλουν να ακούσουν οι εκάστοτε άλλοι και πράττεις τα αντίθετα, ότι συμφέρει το ΚΚΕ. Βγαίνεις στην τηλεόραση και παρδαλίζεις κομματικά τσιτάτα. Από πού και ως πού οι αγορά σύγχρονων αεροσκαφών αναχαίτισης από την Γαλλία είναι άχρηστα λεφτά; Πως τολμάς να αμφισβητείς την ανάγκη της ακεραιότητας της πατρίδας;

Τι τρελά είναι αυτά ότι δεν υπάρχει λόγος αντίστασης στον τουρκικό ιμπεριαλισμο-επεκτατισμό εναντίον μας; Τι θέση είναι αυτή πως θα πρέπει να μετατραπεί η ενδεχόμενη τουρκική επίθεση, σε ταξική επανάσταση της εργατικής τάξης, για να πάρει την εξουσία; Τι αθλιότητα είναι αυτή να λέτε πως αν δεν έχουμε κομμουνιστική πατρίδα, δεν πρέπει να αντιστεκόμαστε; Υποστείτε τώρα πατρινοί τις συνέπειες! Λουστείτε τις επιλογές σας! Χαρείτε τα σουβλάκια και τις μπύρες που εσείς πληρώσατε και σας τις κέρασε!

Σήμερα 23 Σεπτεμβρίου ημέρα απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς γιορτάζει η Ελλάδα μας την μεγάλη νίκη! Εκεί πριν 50 ακριβώς χρόνια πρίν, το 1770 στα Ορλωφικά, οι Τούρκοι κατέσφαξαν όλους τους 2000 Έλληνες κατοίκους και πούλησαν τα γυναικόπαιδα στα σκλαβοπάζαρα της Αιγύπτου, κρέμασαν μάλιστα τον Μητροπολίτη από τα έντερα του… Όμως ήρθε η λύτρωση!

Περιμέναμε σήμερα να καταθέσετε ένα στεφάνι στην μνήμη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη! Αλλά εσείς έχετε ταξικό μίσος και όχι εθνική συνείδηση!

Διαβάστε επίσης