Alpha: Επαναφέρει τη «συνταγή» της Μενεγάκη για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

 

Προβληματισμό στους υπευθύνους του Alpha φαίνεται πως έχουν προκαλέσει τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τα οποία σημειώνει η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, «Pop Up».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Τρίτης, οι υπεύθυνοι του Alpha φαίνεται πως σκέφτονται να προχωρήσουν σε αλλαγές και να ακολουθήσουν την πετυχημένη συνταγή που εφάρμοζε η Ελένη Μενεγάκη στα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας.

Ειδικότερα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως: «Υποτίθεται ότι ο Alpha ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό στην συγκεκριμένη ζώνη γι’ αυτό και στην ουσία είχε πάει αρχικά στη Βάσω Λασκαράκη και μετά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όμως το πείραμα αυτό που έκαναν δεν τους πέτυχε οπότε… πίσω Γιάννη τα καράβια. Τι εννοώ; Η κλασική αγαπημένη συνταγή που είχε η Ελένη Μενεγάκη, το γυναικείο μαγκαζίνο, το οποίο είχε πολλά beauty tips, που αγαπούσε και σεβόταν τη γυναίκα, που ήταν γυναικεία εκπομπή, που απευθυνόταν κυρίως σε γυναίκες…

Η είδηση λοιπόν είναι πως το concept που είχε η Ελένη Μενεγάκη τα χρόνια αυτά στην ουσία θα το επαναφέρουν τώρα στην Ηλιάνα προκειμένου να ανεβάσουν την τηλεθέαση και μάλιστα σκέφτονται να επαναφέρουν τη ζώνη στο 13.00-15.00.

Η εκπομπή τώρα ξεκινάει στις 13.50 και έχει αλλάξει όλο το πρόγραμμα του Alpha, σε μια τελευταία σύσκεψη που έγινε με τα στελέχη του σταθμού, έχει γίνει η εισήγηση να μεταφερθεί όλο το πρόγραμμα νωρίτερα. Δηλαδή η Σταματίνα Τσιμτσιλή να τελειώνει στις 10.30 όπως τελείωνε όλα τα προηγούμενα χρόνια αμέσως μετά να παίρνει τη σκυτάλη η Ελεονώρα Μελέτη και γύρω στις 12.00 να υπάρχει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων έτσι ώστε η εκπομπή της Ηλιάνας να ξεκινά στη 13.00 και να ολοκληρώνεται στις 15.00 για να μην “πέφτει” πάνω στον Μουτσινά».

Διαβάστε επίσης