Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Συμβασιούχος του δήμου ο 50χρονος που “έσβησε” ξαφνικά έξω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο – Ήταν η πρώτη του μέρα στη δουλειά…

 

Δυστυχώς, τραγική κατάληξη για 50χρονο άνδρα ο οποίος σήμερα το πρωί ενώ βρισκόταν στην εργασία του στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Αμεση ήταν η επέμβαση του δικυκλιστή- διασώστη του ΕΚΑΒ Τάκη Μικέ, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο με μονάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος τελικά, δεν τα κατάφερε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν στους συμβασιούχους του δήμου Πατρέων και σήμερα ήταν η πρώτη του μέρα στη δουλειά. 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Τι θα συμβεί στο μυαλό της γάτας σας αν της νιαουρίσετε