Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Συμβασιούχος του δήμου ο 50χρονος που “έσβησε” ξαφνικά έξω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο – Ήταν η πρώτη του μέρα στη δουλειά…

 

Δυστυχώς, τραγική κατάληξη για 50χρονο άνδρα ο οποίος σήμερα το πρωί ενώ βρισκόταν στην εργασία του στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Αμεση ήταν η επέμβαση του δικυκλιστή- διασώστη του ΕΚΑΒ Τάκη Μικέ, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο με μονάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος τελικά, δεν τα κατάφερε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν στους συμβασιούχους του δήμου Πατρέων και σήμερα ήταν η πρώτη του μέρα στη δουλειά. 

Κόλαση φωτιάς στην Αχαΐα: Καίγονται σπίτια επιχειρήσεις και νεκροταφείο – Εκκενώνονται Καμίνια, Βραχνέικα και Τσουκαλέικα, έκλεισε τμήμα της Πατρών-Πύργου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Νύχτα αγωνίας στην Πάτρα: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στην περιοχή των Συχαινών – Προληπτική εκκένωση Μπάλα και Βούντενης, έκλεισε η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δραματική νύχτα στη Δυτ. Αχαΐα: Επιχείρηση απομάκρυνσης χιλιάδων κατοίκων – Έφτασε στα Τσουκαλέικα και καίει σπίτια και αυτοκίνητα η φωτιά – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πάτρα: Υπό έλεγχο η φωτιά κοντά στο Σαραβάλι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Εφιαλτικές στιγμές από τις μεγάλες πυρκαγιές σε Δυτική Αχαΐα και Συχαινά: Εκκενώνονται Μποζαΐτικα, Μπάλα & Βούντενη, αναζητούν ύποπτους για τη φωτιά της Πάτρας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ολονύχτια μάχη με τον πύρινο εφιάλτη: Σπίτια και επιχειρήσεις παραδόθηκαν στις φλόγες, 112 για εκκένωση της Κάτω Αχαΐας – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινος όλεθρος στην Πάτρα: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Καίγονται σπίτια, απομάκρυνση κατοίκων και απεγκλωβισμοί (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κόλαση φωτιάς στα Συχαινά: Κάηκαν σπίτια, εκκενώνονται οικισμοί και κτίρια – Δραματικές στιγμές για τους κατοίκους (ΦΩΤΟ & BINTEO)