Παντρεύτηκε ο Περικλής Νταβλούρος - Η έκπληξη των φίλων του με τα ... μπλουζάκια! ΦΩΤΟ

 

Παντρεύτηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου ο καθηγητής Καρδιολογίας και διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, Περικλής Νταβλούρος,  την αγαπημένη του επίσης Ιατρό καρδιολόγο, Βιργινία Αικατερίνη Μπλάνη.

Τη σεμνή τελετή, ακολούθησε δεξίωση στην οποία ήταν καλεσμένοι στενοί φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του ζευγαριού. Αξίζει να σημειωθεί, η έκπληξη που περίμενε τον γαμπρό με τους φίλους του να φορούν μπλούζες με φωτογραφία από το γάμο της Μιμής και του Ανδρέα Παπανδρέου, τρολάροντας με αγάπη τον φίλο τους! Η υπέρλαμπρη νύφη με τον κομψό γαμπρό, έφτασαν με βέσπα στην εκκλησία,! Το Wedding planning ανέβαλε η εταιρία Diamonds Events της Άννας Μαρίας Ρογδάκη.  

Τόσο στην τελετή όσο και τη δεξίωση, ο Περικλής Νταβλούρος και η σύζυγός του Βιργινία τήρησαν όλα τα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. 

Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή με τον Περικλή Νταβλούρο, να αναφέρεται στον καθηγητή Καρδιολογιας Δημήτρη Αλεξόπουλο και στον μέντορά του, όπως είπε στην πολιτική, Θρασύβουλο Μαυρομμάτη, συγκινώντας τους προσκεκλημένους.