Πρέβεζα: Για ένα δανεικό φορτηγάκι πυροβόλησε δύο άτομα!

Eυρείας έκτασης επιχείρηση της Αστυνομίας στην οποία συμμετέχουν δύο εκπαιδευμένοι σκύλοι από την Ηγουμενίτσα και την Άρτα, βρίσκεται από χθες σε εξέλιξη σε μια πυκνόφυτη περιοχή της Πρέβεζας για τον εντοπισμό του 48χρονου «πιστολέρο» που πυροβόλησε τον αδελφό του και έναν ακόμη άνδρα για ασήμαντη αιτία.

Το μακελειό έγινε σε κεντρικό σημείο της κοινότητας Άνω Μυρσίνη και ο λόγος ήταν ότι ο 41χρονος αδελφός του δράστη είχε δανείσει ένα αγροτικό φορτηγάκι στο δεύτερο θύμα, έναν 40χρονο ιδιοκτήτη καφενείου με τον οποίο ο 48χρονος είχε προσωπικές διαφορές. Αυτό έκανε εκτός εαυτού τον δράστη, ο οποίος πήρε την κυνηγετική καραμπίνα από το σπίτι του, τους βρήκε σε μικρή απόσταση και πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον τους!

Τα σκάγια πέτυχαν στο κεφάλι τον 40χρονο ιδιοκτήτη του καφενείου που έχει ήδη χάσει το ένα μάτι του, ενώ και ο 41χρονος αδελφός του οπλοφόρου τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας, ωστόσο διαπιστώθηκε πως και των δυο η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη κι έτσι διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Ο 48χρονος διέφυγε πεζή μετά τους πυροβολισμούς από το σημείο του αιματηρού επεισοδίου και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, κρύβεται στην κοντινή δασώδη περιοχή την οποία γνωρίζει πολύ καλά. Το γεγονός ότι εξακολουθεί να έχει μαζί του το όπλο ανησυχεί ιδιαίτερα τους αστυνομικούς που τον αναζητούν.