Φασούλας: «Με στοχοποίησαν επειδή θα λάβω μέρος στις εκλογές της ΕΟΚ»

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ

Με γραπτή δήλωσή του την Πέμπτη (17/9), ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, θέλησε να γνωστοποιήσει πως έγινε στόχος απειλών, τις οποίες κατήγγειλε στη ΓΑΔΑ.

Ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας, στην καταγγελία του στη ΓΑΔΑ, ανέφερε πως δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες με τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του. Μέσω του δικηγόρου του, Γιάννη Μαρακάκη, ο Παναγιώτης Φασούλας διένειμε δήλωσή του, στην οποία τονίζει πως «με στοχοποίησαν επειδή θα λάβω μέρος στις εκλογές της ΕΟΚ», ενώ συνεχίζει γράφοντας πως «θα θεωρήσω εξαιρετικά θλιβερό, αν πίσω από την αήθη επίθεση και προειδοποιήσεις των τελευταίων ημερών αποδειχθεί ότι βρίσκεται κάποιος αντίπαλος μου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση».

Αναλυτικά, ο Παναγιώτης Φασούλας αναφέρει στη γραπτή δήλωσή του: «Η επιλογή μου να λάβω μέρος στις προσεχείς αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με στοχοποίησε. Κατήγγειλα στις αρχές τα σοβαρά περιστατικά που μου συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες ώστε να τα ερευνήσουν και να τα αξιολογήσουν. Θα θεωρήσω εξαιρετικά θλιβερό αν πίσω από την αήθη επίθεση και προειδοποιήσεις των τελευταίων ημερών αποδειχθεί ότι βρίσκεται κάποιος αντίπαλος μου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η απόφασή μου να προσφέρω στο μπάσκετ και στον αθλητισμό είναι γνήσια, συνειδητή, ανεξάρτητη από συμφέροντα και ίσως δεν αρέσει σε κάποιους. Δε θα επιτρέψω όμως σε κανένα πρόσωπο και κανένα σύστημα να τρομοκρατήσει ή να θέσει σε κίνδυνο εμένα και την οικογένεια μου».

Διαβάστε επίσης