Τσίπρας σε Ζάεφ: Χαίρομαι που η κυβέρνηση της ΝΔ υποστηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών

17/09/2020 | 09:42

Με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στην πρώτη του τοποθέτηση έσπευσε να επιτεθεί στη ΝΔ και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που σε βλέπω στην Αθήνα ως επανεκλεγέντα Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας” τόνισε κατά την υποδοχή ο κ. Τσίπρας. “Είμαι επίσης χαρούμενος που η χώρα μου συνεχίζει να υποστηρίζει τη χώρα σου και τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα ως αντιπολίτευση ήταν εναντίον της. Σήμερα όχι μόνο τη σέβεται αλλά δίνει και μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών” πρόσθεσε, με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας να επισημαίνει πως “αυτή είναι η πραγματική επιτυχία”.

“Εκπληρώνω το όνειρό μου” σημείωσε ο κ. Ζάεφ κατά την αντιφώνησή του, τονίζοντας πως μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει έρθει στην Αθήνα “για να συζητήσουμε για δουλειές, συνεργασία και οικονομία”.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά