Σπαρακτικό το τελευταίο “αντίο” στο 16 μηνών βρέφος που χάθηκε στην Πατρών Πύργου – Χωρίς τους γονείς του η κηδεία

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην «καταραμένη» Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, στη διασταύρωση των Λαστεϊκων, με τον θάνατο ενός βρέφους μόλις 16 μηνών που συγκλόνισε το πανελλήνιο και την τοπική κοινωνία, γράφτηκε σήμερα στην περιοχή του Σκουροχωρίου στις 6 το απόγευμα, όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το «αγγελούδι» τους.

Σύμφωνα με το patrisnews, ενώ η υγεία της μητέρας του βρέφους έδειχνε να βελτιώνεται και αναμενόταν να πάρει εξιτήριο προκειμένου να παραστεί στη χειρότερη στιγμή της ζωής της, στην κηδεία του μωρού της, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε επιδείνωση της παρουσιάζοντας οξεία δύσπνοια, γλιτώνοντας ευτυχώς τα χειρότερα. Η επιπλοκή αυτή φαίνεται να προκλήθηκε λόγω σπασμένων πλευρών με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαία η μεταφορά της στο Ρίο.

Σε παρόμοια κατάσταση φαίνεται πως είναι και ο σύζυγός της, με αποτέλεσμα η κηδεία του παιδιού να γίνει δίχως την παρουσία των γονιών του.

Ακόμα και οι πιο σκληροί, λύγισαν..

Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO ΕΔΩ

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»