Συλληφθέντες για φωτιά στη Μόρια: Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπρησμό και σύσταση συμμορίας

16/09/2020 | 16:33

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης παρουσιάσθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι τέσσερις ενήλικες κατηγορούμενοι για τη φωτιά στον καταυλισμό της Μόριας, που συνελήφθησαν χθες με την κατηγορία του εμπρησμού.

Ο εισαγγελέας τους απήγγειλε κατηγορίες για εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος και σύστασης εγκληματικής ομάδας σε βαθμό πλημμελήματος. Και οι τέσσερις ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν το ερχόμενο Σάββατο.

Ας σημειωθεί ότι υπάρχουν και δυο ανήλικοι 17 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για την ίδια υπόθεση, μετά από την έκδοση εντάλματος σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, στην Κατερίνη και στη Θεσσαλονίκη όπου είχαν μεταφερθεί με άλλους 204 ασυνόδευτους πρόσφυγες δεδομένης της καταστροφής του καταυλισμού. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να μεταφερθούν στη Μυτιλήνη αν και η διαδικασία για αυτούς έχει διαχωριστεί, αφού ισχύει η περί ανηλίκων νομοθεσία.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”