Λάτσιο: Αγόρασε τον Μουρίκι από τη Φενέρμπαχτσε

15/09/2020 | 23:46

 

 

Στην απόκτηση του διεθνούς Κοσοβάρου επιθετικού Βεντάτ Μουρίκι από τη Φενερμπαχτσέ έναντι 17.5 εκατ. ευρώ προχώρησε την Τρίτη (15/9) η Λάτσιο, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Τουρκίας.

Το ποσό της μεταγραφής μάλιστα, ενδέχεται να φτάσει έως και τα 20 εκατ. ευρώ καθότι στη συμφωνία των δύο πλευρών έχουν συμπεριληφθεί διάφορα μπόνους στόχων και συμμετοχών του 26χρονου επιθετικού.

Η «Φενέρ» επίσης, διαπραγματεύτηκε και για τη διατήρηση ενός ποσοστού 5% σε ενδεχόμενη μεταπώληση του Μουρίκι σε άλλο σύλλογο. Ο φορ από το Κόσοβο σημείωσε 17 γκολ σε 36 αγώνες με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)