Επίθεση με λοστούς σε αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων

15/09/2020 | 20:44

Αγριο και περίεργο επεισόδιο με δύο τραυματίες σε κατάστημα εμπορίας πολυτελών αυτοκινήτων στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, με δύο τραυματίες, ερευνά η Ασφάλεια.

Δέκα άτομα με λοστούς, εισέβαλαν λίγο μετά τις 10:30 στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και, αφού «τσάκισαν στο ξύλο» τον γιο του ιδιοκτήτη, στη συνέχεια τα έκαναν γυαλιά-καρφιά, σπάζοντας τέσσερα πολυτελή οχήματα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας, ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικης. Αυτό που δείχνουν τα μέχρι στιγμης στοιχεία, είναι ότι πίσω από το άγριο «ντου» κρύβεται υπόθεση εκβιασμου, όμως αυτό που περιμένουν οι αξιωματικοί, είναι και τις καταθέσεις των θυμάτων, για να δουν τι εχει συμβεί.

 

Πηγή-protothema
 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ