Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Ποιος θα τους παντρέψει

 

 

Για τον γάμο του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε ο σύντροφός και σε λίγες ημέρες σύζυγος της τραγουδίστριας Σπύρος Δημητρίου αποκαλύπτοντας ποιος θα τους παντρέψει.

Ο Σπύρος Δημητρίου βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για επαγγελματικούς λόγους και ερωτήθηκε μεταξύ άλλον για τον γάμο του.

«Νομίζω ότι πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτό. Δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με αυτό. Να σας πω νομικά ό,τι θέλετε. Το πιστεύω αλήθεια ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν» είπε ο Σπύρος Δημητρίου στον αέρα της εκπομπής.

«Θα μας παντρέψει η Σάννυ Μπαλτζή. Είναι πολλά χρόνια φίλη μου και την εκτιμώ πολύ. Με τον κύριο Λύτρα είμαστε σε διαπραγματεύσεις γιατί όπως σας είπα αρνείται να μου κάνει δώρο και νομίζει ότι με συμβουλές και με ευχή θα τη γλιτώσει», συμπλήρωσε.

Όσο για την ημερομηνία του γάμου σύμφωνα με την εκπομπή φαίνεται πως θα είναι η 10η Οκτωβρίου. Μάλιστα, αναφέρθηκε πως το προσκλητήριο του ζευγαριού μοιάζει με εισιτήριο συναυλίας και θα είναι σε τόνους του λευκού και του γαλάζιου.

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει μια δήλωση για την αγαπημένη του, ο αρραβωνιαστικός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη είπε: «Γίνονται θαύματα».

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day στη συναυλία που έδωσε στο Βεάκειο θέατρο όπου έκανε και τις πρώτες φευγαλέες δηλώσεις για τον γάμο της.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά» σημείωσε με χαμόγελο και πρόσθεσε:

«Είπα το ναι κατευθείαν στην πρόταση γάμου που δέχθηκα. Είμαι πολύ χαρούμενη και να εύχεστε να πάνε όλα καλά».

Διαβάστε επίσης