Θετικός στον κορονοϊό μαθητής Γυμνασίου στον Πύργο – Έκτακτη σύσκεψη για μέτρα ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Δεν θα λειτουργήσει αύριο η τάξη του 2ου Γυμνασίου Πύργου, όπου φοιτούσε ο 13χρονος μαθητής. Αυτό αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη φορέων που έγινε, ενώ αύριο το υπουργείο θα αποφασίσει εάν θα κλείσει το σχολείο. 

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ένας μαθητής στον Πύργο, μόλις ένα 24ωρο μετά το άνοιγμα των σχολείων.

Πρόκειται για ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο φοιτά σε Γυμνάσιο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, ο μαθητής είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη υπό τον δήμαρχο Πύργου, τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, και τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, στην οποία συμμετέχουν όλοι αρμόδιοι φορείς για να αποφασιστούν όλα τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ