Αναγνωστοπούλου για Μενδώνη: Η κ. Υπουργός θα καλείται διαρκώς να λογοδοτεί και να ενημερώνει ως οφείλει

15/09/2020 | 17:16

Επίθεση Σίας Αναγνωστοπούλου σε Λ. Μενδώνη μετά την απάντηση που έδωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στην νέα τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την καταγγελία της ότι η υπουργός δεν έλαβε τα δέοντα μέτρα μετά από τη διαπίστωση τριών κρουσμάτων του covid-19, στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΠΟΑ.

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Σ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

“Το ύφος και το περιεχόμενο της απάντησης της κ. Μενδώνη  επιβεβαιώνει απόλυτα το πνεύμα και την πολιτική της ΝΔ σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής: Αλαζονεία, Επικοινωνιακός Κανιβαλισμός, και βεβαίως όπως πάντα, Έλλειψη ουσίας. 

Η κ. Υπουργός θα καλείται διαρκώς να λογοδοτεί και να ενημερώνει ως οφείλει, για τα κρίσιμα και υπερεπείγοντα ζητήματα που αφορούν τον σύγχρονο και αρχαίο πολιτισμό, δηλαδή τους ανθρώπους, τις τοπικές κοινωνίες και τις ανάγκες τους.  

Στον μεταξύ μας πολιτικό διάλογο και πολιτική αντιπαράθεση οφείλει η κ. Υπουργός να περιοριστεί στις απαντήσεις που επιβάλλει ο θεσμικός της ρόλος και οι ανάγκες μιας κοινωνίας σε πλήρη ανασφάλεια. Ας αφήσει λοιπόν κατά μέρος «το μαύρο πούσι» των σωτήρων.

Τέτοιου επιπέδου απαντήσεις  όπως της κ. Υπουργού, αρμόζουν στην κυβέρνηση των σωτήρων, δεν αρμόζουν όμως στα καθήκοντα κοινοβουλευτισμού και λογοδοσίας που πρέπει να έχουν οι πολιτικοί. 

Για τον αριστερό-προοδευτικό κόσμο αυτό είναι αυτονόητο”. 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του