Ματαιώθηκε το φιλικό του Άρη με τον Ηρακλή

15/09/2020 | 17:00

Προγραμματίστηκε, αλλά δε θα διεξαχθεί ο σημερινός φιλικός αγώνας που ήταν να πραγματοποιηθεί, στο Αλεξάνδρειο, ανάμεσα στον Αρη και τον Ηρακλή. 

Το ματς ματαιώθηκε μετά από αίτημα των «κυανόλευκων», λόγω αναγκαστικής απουσίας από αυτό βασικών παικτών τους.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ειδικότερα, δεν θα είχε στη διάθεσή του για το παιχνίδι τους Εντ Ντάνιελ, Μάικ Μουρ. Ο πρώτος, όπως γνωστοποιήθηκε από τον «Γηραιό», βρίσκεται κλινήρης, στο σπίτι του, λόγω οξείας αμυγδαλίτιδας που του διαγνώστηκε, το βράδυ της Δευτέρας (14/9), σε νοσοκομείο. Ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, τις οποίες αποκόμισε από την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Ιβανώφειο (14/9). 

Η μη δυνατότητα χρησιμοποίησης των δύο, που θα σήμαινε αυτόματα σε επιπλέον καταπόνηση των υπόλοιπων καλαθοσφαιριστών, εν όψει του προσεχούς ευρωπαϊκού αγώνα του Ηρακλή, για τα προκριματικά του Basketball Champions League, με τον Κεραυνό Στροβόλου (22/9), οδήγησε τους ιθύνοντες του «Γηραιού» να ζητήσουν από τους ανθρώπους του Αρη τη ματαίωση του φιλικού ματς, γεγονός που δέχτηκαν οι «κίτρινοι».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας