Ολοκληρώθηκαν έγκαιρα από την Περιφέρεια οι διαδικασίες για την μεταφορά μαθητών

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνεται πως οι διαδικασίες επιλογής προσωρινών αναδόχων που αναλαμβάνουν το έργο της μεταφοράς μαθητών, ολοκληρώθηκαν εγκαίρως. 

Ήδη από την περασμένη Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου προχώρησε στην ανάθεση εκτέλεσης των δρομολογίων .

Σε ό,τι αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την μεταφορά των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. «Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε η μεταφορά να πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, επισημαίνοντας ότι τυχόν δυσκολίες που ανακύπτουν θα αντιμετωπίζονται, ενώ ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες που κατάφεραν έγκαιρα να ολοκληρώσουν τις διαγωνιστικές διαδικασίες.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη Διεύθυνση Μεταφορών ΦΩΤΟ

Κώστας Σβόλης: Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής για το Πατρινό Καρναβάλι

Τραγωδία: Πώς έχασε την ζωή του 49χρονος πατρινός στην Φωκίδα