Ολοκληρώθηκαν έγκαιρα από την Περιφέρεια οι διαδικασίες για την μεταφορά μαθητών

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνεται πως οι διαδικασίες επιλογής προσωρινών αναδόχων που αναλαμβάνουν το έργο της μεταφοράς μαθητών, ολοκληρώθηκαν εγκαίρως. 

Ήδη από την περασμένη Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου προχώρησε στην ανάθεση εκτέλεσης των δρομολογίων .

Σε ό,τι αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την μεταφορά των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. «Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε η μεταφορά να πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, επισημαίνοντας ότι τυχόν δυσκολίες που ανακύπτουν θα αντιμετωπίζονται, ενώ ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες που κατάφεραν έγκαιρα να ολοκληρώσουν τις διαγωνιστικές διαδικασίες.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης