Ολοκληρώθηκαν έγκαιρα από την Περιφέρεια οι διαδικασίες για την μεταφορά μαθητών

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνεται πως οι διαδικασίες επιλογής προσωρινών αναδόχων που αναλαμβάνουν το έργο της μεταφοράς μαθητών, ολοκληρώθηκαν εγκαίρως. 

Ήδη από την περασμένη Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου προχώρησε στην ανάθεση εκτέλεσης των δρομολογίων .

Σε ό,τι αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την μεταφορά των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. «Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε η μεταφορά να πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, επισημαίνοντας ότι τυχόν δυσκολίες που ανακύπτουν θα αντιμετωπίζονται, ενώ ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες που κατάφεραν έγκαιρα να ολοκληρώσουν τις διαγωνιστικές διαδικασίες.

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Δικαστήρια Πάτρας: Το μεσημέρι της Δευτέρας απολογείται ο μαιευτήρας που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων – Τι λέει στο tempo24 ο δικηγόρος του

Πάτρα: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο πασίγνωστος μαιευτήρας για την πορνογραφία ανηλίκων – Τα ευρήματα της φρίκης!