Ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος για την απώλεια της Βασιλικής Κοτσανά - Σήμερα η κηδεία της

Συλλυπητήριο μήνυμα του Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας

Άλλη μια απώλεια για την εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας. Έφυγε για πάντα από κοντά μας η εκλεκτή συνάδελφος Βασιλική Κοτσανά, Διευθύντρια του 49ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας και πρώην Προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Η σκέψη μου γυρίζει πολύ πίσω στα μαθητικά χρόνια, στο  Γυμνάσιο Ρίου, όπου και τη γνώρισα. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στο σύζυγό της, τα παιδιά της και τους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. 

Υπενθυμίζεται πως η εκλιπούσα ηταν μόλις 54 ετών και με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Βούλγαρη είχαν αποκτήσει δύο κόρες, την Φωτεινή και την Ανθή. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρίου.

Ο χαμός της προκάλεσε θλίψη στους οικείους της, στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους εκατοντάδες νέους και μεγαλύτερους συμπολίτες που είχαν περάσει από τις τάξεις της.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας, όπως αναφέρει σε σχετικό του ψήφισμα, με την αναγγελία του θανάτου της εκλεκτής συναδέλφισσας Βασιλικής Κοτσανά Διευθύντριας του  49ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών που επί σειρά ετών υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Αχαΐας, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Δευτέρα 14/9/2020 και ώρα 6 μ.μ. στο γραφείο του Συλλόγου μας και αποφάσισε, εκτιμώντας την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά της, ομόφωνα τα εξής:

1.  Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας .

2.  Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

3.  Να κατατεθεί στεφάνι.

4.  Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.


 

Διαβάστε επίσης