Παπαδημάτος για τις απώλειες των Ιωάννη Βαράκη και Δημήτρη Αντωνόπουλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ"

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Νίκος Παπαδημάτος, εξέδωσε προσωπική ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την βαθιά του οδύνη για την απώλεια του συναδέλφου του, Ομότιμου Καθηγητή Ιατρικής-Ανατομίας, Ιωάννη Βαράκη.

«Αποχαιρετούμε έναν καλό φίλο, που υπηρέτησε πιστά και με μεγάλη αγάπη το λειτούργημά μας. Ανήκε στη γενιά των καθηγητών που οργάνωσαν, ανέπτυξαν, καθιέρωσαν και εδραίωσαν το Τμήμα Ιατρικής και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών γενικότερα, μέσα στα κορυφαία ιδρύματα της χώρας. Υπήρξε, ταυτόχρονα, κορυφαίος Πανεπιστημιακός δάσκαλος για εκατοντάδες νέους γιατρούς, μεταλαμπαδεύοντάς τους τις γνώσεις, το ήθος του, το ακαδημαϊκό του κύρος, αλλά και τη γενναιοδωρία πνεύματος που τον διέκρινε.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του που έχασαν έναν πραγματικά σπουδαίο άνθρωπο».

Επιπλέον ο κ. Παπαδημάτος συγκλονισμένος από την απώλεια του Δημήτρη Αντωνόπουλου, εξέδωσε την εξής προσωπική ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά του:

«Ο Δημήτρης ήταν ένας διαχρονικός μαχητής. Υπήρξε ένας φίλος που είχε καταγράψει αγώνες και αγώνες για τη μεγάλη φιλελεύθερη και δημοκρατική παράταξη. Από τα νεανικά του χρόνια ήταν πρωτοστάτης, οδηγός και σημαιοφόρος για τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας. Πραγματικά είμαι συγκλονισμένος με τον χαμό του και θέλω να εκφράσω στους γονείς του τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια».

Διαβάστε επίσης