Πλαζ Αγυιάς: 45χρονος παρασύρθηκε από τα ρεύματα – Τον έσωσαν ναυαγοσώστες

Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση ναυαγοσωστών στη θαλάσσια περιοχή της Πλάζ στην Αγυιά, για ένα 45χρονο κολυμβητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας παρασύρθηκε από τα ρεύματα σε απόσταση πέριπου 150 μέτρων από την ακτή στο ύψος του πρώην κολυμβητηρίου (Καβούρι). Αμέσως σήμανε συναγερμός με τους δυο ναυαγοσώστες, τελικά να τον προσεγγίζουν και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν σώο στην ακτή,. Ο κολυμβητής είχε υποστεί σοκ από την περιπέτεια του.

Οι ναυαγοσώστες Αλέξης Παπαδόπουλος και Κώστας Τσιρίνης περιγράφουν, “Μετά από κλήση στον ασύρματο του Αλέξη Παπαδόπουλου  που ενημερώθηκε από λουόμενους, για κολυμβητή που χρειαζόταν βοήθεια στο Καβούρι, σπεύσαμε στο σημείο. Υπήρχε κολυμβητής στο στάδιο του πανικού περίπου στα 150 μ. από την ακτή, ο οποίος  δεν μπορούσε να κολυμπήσει γιατί τον είχαν παρασύρει τα ρεύματα, αναφέρει ο Κώστας Τσιρίνης και συνεχίζει: Tον προσεγγίσαμε και τον ρυμουλκήσαμε στην ακτή και δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Δεν χρειάστηκε να ειδοποιηθει το ΕΚΑΒ”. Τέλος καλό, όλα καλά.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ