Πλαζ Αγυιάς: 45χρονος παρασύρθηκε από τα ρεύματα – Τον έσωσαν ναυαγοσώστες

Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση ναυαγοσωστών στη θαλάσσια περιοχή της Πλάζ στην Αγυιά, για ένα 45χρονο κολυμβητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας παρασύρθηκε από τα ρεύματα σε απόσταση πέριπου 150 μέτρων από την ακτή στο ύψος του πρώην κολυμβητηρίου (Καβούρι). Αμέσως σήμανε συναγερμός με τους δυο ναυαγοσώστες, τελικά να τον προσεγγίζουν και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν σώο στην ακτή,. Ο κολυμβητής είχε υποστεί σοκ από την περιπέτεια του.

Οι ναυαγοσώστες Αλέξης Παπαδόπουλος και Κώστας Τσιρίνης περιγράφουν, “Μετά από κλήση στον ασύρματο του Αλέξη Παπαδόπουλου  που ενημερώθηκε από λουόμενους, για κολυμβητή που χρειαζόταν βοήθεια στο Καβούρι, σπεύσαμε στο σημείο. Υπήρχε κολυμβητής στο στάδιο του πανικού περίπου στα 150 μ. από την ακτή, ο οποίος  δεν μπορούσε να κολυμπήσει γιατί τον είχαν παρασύρει τα ρεύματα, αναφέρει ο Κώστας Τσιρίνης και συνεχίζει: Tον προσεγγίσαμε και τον ρυμουλκήσαμε στην ακτή και δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Δεν χρειάστηκε να ειδοποιηθει το ΕΚΑΒ”. Τέλος καλό, όλα καλά.

 

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της