Πλαζ Αγυιάς: 45χρονος παρασύρθηκε από τα ρεύματα – Τον έσωσαν ναυαγοσώστες

Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση ναυαγοσωστών στη θαλάσσια περιοχή της Πλάζ στην Αγυιά, για ένα 45χρονο κολυμβητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας παρασύρθηκε από τα ρεύματα σε απόσταση πέριπου 150 μέτρων από την ακτή στο ύψος του πρώην κολυμβητηρίου (Καβούρι). Αμέσως σήμανε συναγερμός με τους δυο ναυαγοσώστες, τελικά να τον προσεγγίζουν και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν σώο στην ακτή,. Ο κολυμβητής είχε υποστεί σοκ από την περιπέτεια του.

Οι ναυαγοσώστες Αλέξης Παπαδόπουλος και Κώστας Τσιρίνης περιγράφουν, “Μετά από κλήση στον ασύρματο του Αλέξη Παπαδόπουλου  που ενημερώθηκε από λουόμενους, για κολυμβητή που χρειαζόταν βοήθεια στο Καβούρι, σπεύσαμε στο σημείο. Υπήρχε κολυμβητής στο στάδιο του πανικού περίπου στα 150 μ. από την ακτή, ο οποίος  δεν μπορούσε να κολυμπήσει γιατί τον είχαν παρασύρει τα ρεύματα, αναφέρει ο Κώστας Τσιρίνης και συνεχίζει: Tον προσεγγίσαμε και τον ρυμουλκήσαμε στην ακτή και δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Δεν χρειάστηκε να ειδοποιηθει το ΕΚΑΒ”. Τέλος καλό, όλα καλά.

 

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»