Δημήτρης Καλογερόπουλος: Μια παράξενη σχολική χρονιά αρχίζει

Με αφορμή τηv έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Μια σχολική χρονιά παράξενη και ιδιαίτερη, μόλις ξεκίνησε για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Βάσει των νέων δεδομένων, όλοι μας οφείλουμε να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα του κορωνοϊού και να είμαστε προσεκτικοί, να δείχνουμε συνέπεια και υπευθυνότητα τηρώντας όλα τα μέτρα, για να προστατεύσουμε την υγεία την προσωπική μας, την οικογενειακή μας και εν γένει του σχολικού και κοινωνικού περιβάλλοντος.

Η δημοτική μας αρχή, εργάστηκε και θα συνεχίζει να εργάζεται με τη συνεργασία των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και των διευθυντών των σχολικών μονάδων, ώστε τα σχολεία μας να λειτουργούν προσφέροντας σε όλους ένα περιβάλλον ασφαλές, καθαρό και φιλικό.

Σε κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή, ευχόμαστε καλή πρόοδο και στους εκπαιδευτικούς και γονείς, καλή δύναμη. Πάνω απ’όλα, ευχόμαστε σε όλους υγεία. Θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες τους, συνεχίζοντας παρ'όλες τις δυσκολίες να χτίζουμε ένα μέλλον καλύτερο για μικρούς και μεγάλους.

Καλή σχολική χρονιά!»

Διαβάστε επίσης