Καιρός: Πότε αλλάζει το σκηνικό – Πότε ξεκινούν τα πρωτοβρόχια

14/09/2020 | 15:53

 

Τα σχολεία άνοιξαν, με όμορφο ηλιόλουστο καιρό και καλές θερμοκρασίες. Πότε θα ξεκινήσουν τα πρωτοβρόχια, πότε αλλάζει ο καιρός; Γράφει στο enikos.gr ο μετεωρολόγος του Realfm Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

“Και η Τρίτη θα είναι γενικά μια ηλιόλουστη ημέρα. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα πνέουν ακόμη μια ημέρα πολύ ισχυροί τοπικά στα 7 μποφόρ, από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ. Λιακάδα στην Αθήνα με το θερμόμετρο στο κέντρο της πόλης στους 31 βαθμούς, μέχρι 29 στα ανατολικά. Την Τετάρτη θα σχηματιστούν λίγα περισσότερα σύννεφα στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη με τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο να παραμένουν και τη θερμοκρασία να μην αλλάζει.

Και έρχεται η Πέμπτη που θα έχουμε τις πρώτες βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στην Πελοπόννησο και λιγότερο στη δυτική Στερεά και ίσως στην Ήπειρο. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο. Η Παρασκευή πάντως θα είναι η ημέρα με βροχές και τοπικές καταιγίδες στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές”.

Την Παρασκευή λοιπόν εκτός από από «παγουρίνο» και μάσκα καλό οι μαθητές να έχουν και μια ομπρέλα…

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!