ΠΑΟΚ: «Κλειδώνει» τα τελικά του σχέδια ενόψει Μπενφίκα ο Φερέιρα

 

 

Κάτι λιγότερο από 36 ώρες έμειναν μέχρι τη σέντρα της αναμέτρησης στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι είναι το μεγάλο φαβορί της αυριανής (15/09, 21:00) αναμέτρησης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όμως η ελληνική ομάδα θέλει νε εξαντλήσει κάθε πιθανότητα πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζει πολύ καλά και την ομάδα από την πατρίδα του, αλλά και τις τακτικές που χρησιμοποιεί ο Ζόρζε Ζεσούς. Επίσης, έχει πλέον στο ρόστερ του έναν παίκτη που μέχρι πρόσφατα ανήκε στους «αετούς», τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος έδωσε τα... φώτα του στον προπονητή του «δικεφάλου».

Ο «ασπρόμαυρος» προπονητής έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στα τελικά του πλάνα, με ένα από αυτά να θέλει τον Κρέσπο βασικό ως δεξί μπακ-χαφ, με τον Πέλκα να είναι λίγο πιο μπροστά και να αναλαμβάνει διπλό ρόλο στο ματς. Θέση στο αρχικό σχήμα, βέβαια, διεκδικεί και ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος φαντάζει δεδομένο πως θα πάρει χρόνο στο ματς.

Πιθανή η απόκτηση φορ μετά την Μπενφίκα

Δεδομένο, επίσης, θα πρέπει να θεωρείται ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, εάν καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της ομάδας από την Πορτογαλία. Αν περάσει το... εμπόδιο των «αετών», θα μπει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, η οποία θα μπορεί με άλλη ευχέρεια να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Εν τω μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του τερματοφύλακα Ντομινίκ Γκρέιφ της Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά η περίπτωσή του φαίνεται πως θα συζητηθεί μετά το ματς με τους Πορτογάλους και αν αποχωρήσει τελικά ένας εκ των Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς και Ρέι.

Διαβάστε επίσης