Πάτρα: Τουλάχιστον 4 μαθητές δεν μπήκαν στο σχολείο τους - Αρνήθηκαν οι γονείς να φορέσουν μάσκα - Πατέρας: "Τους στερούν τον Αγιασμό" - ΦΩΤΟ

ΣΤΟ 55Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Στους 4 ανέρχεται μέχρι στιγμής ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας, που το πρωί της Δευτέρας αν και προσήλθαν συνοδευομένοι από τους γονείς του στο σχολικό συγκρότημα δεν φορούσαν μάσκα, με αποτέλεσμα να μην τους επιτραπεί η είσοδος από τη Διεύθυνση.

Το περιστατικό συνέβη στο 55ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας.

Πάτρα: Μαθητές συνοδεία γονέα χωρίς μάσκα στον Αγιασμό - Δεν τους επετράπη η είσοδος - Το διαφορετικό πρώτο κουδούνι σήμερα - ΦΩΤΟ

Οι γονείς που αντιδρούν στο μέτρο τη χρήσης μάσκας στο σχολείο, δήλωσαν πως θα συνεχίσουν αυτή την τακτική, καθημερινά, διότι δεν πιστεύουν όσα λένε οι λοιμωξιολόγοι.

Μάλιστα ένας πατέρας κρατώντας αγκαλιά τα δυο παιδιά του, τόνισε: "Δεν τα δεχθήκαν τα παιδιά και μας είπαν να περάσουμε αργότερα για να πάρουμε τα βιβλία. Στερούν την πρώτη μέρα του σχολείου και τον Αγιασμό από τα παιδιά. Αυτό έγινε λόγω της μάσκας. Και εμείς και αξιόλογοι επιστήμονες έχουμε πει πως είμαστε αντίθετη. Εμείς θα συνεχίσουμε και αύριο και μεθαύριο το ίδιο".

screenshot_4-1-632x437_1.png
 

Διαβάστε επίσης