ΚΙΝΑΛ: Καμία ενημέρωση δεν μας έγινε για την υπογραφή συμφωνίας με την Τουρκία

Για συνέντευξη Μητσοτάκη

Ότι ψεύδεται σε ό,τι αφορά στα εθνικά θέματα, κατηγόρησε το ΚΙΝΑΛ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας ότι "καμία ενημέρωση δεν μας έγινε για την υπογραφή συμφωνίας με την Τουρκία".

"Ο κ. Μητσοτάκης είπε σήμερα για ακόμη μια φορά ψέματα, σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα. Καμία ενημέρωση δεν μας έγινε για την υπογραφή συμφωνίας με την Τουρκία. Επιμένουμε να δοθεί το κείμενο στα πολιτικά κόμματα. Για να γνωρίζουμε το πραγματικό περιεχόμενό της. Γιατί άραγε το κρύβει;", τονίζει το Κίνημα Αλλαγής.

Σχετικά με το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, επισημαίνει πως "είναι αναγκαίο για να διαμορφώσει την εθνική στρατηγική και το αρραγές εθνικό μέτωπο. Όχι για να επικυρώσει τα τετελεσμένα του κ. Μητσοτάκη. Δεν έχει και δεν μπορεί να έχει λευκή επιταγή".

Επίσης, κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι "προανήγγειλε ακόμη μια μεγάλη επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα. Στο 8ωρο και στις συνδικαλιστικές ελευθερίες. Θα μας βρει δυναμικά απέναντι. Με αυτές τις πολιτικές η εθνική αυτοπεποίθηση δεν δημιουργείται, υπονομεύεται. Όσο για την αναστολή της εισφοράς αλληλεγγύης το 2021, πρέπει να ισχύσει για όλους. Γιατί οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι στο δημόσιο έχουν ήδη υποστεί πολύ μεγάλες περικοπές στα χρόνια της κρίσης".

Διαβάστε επίσης