Πάτρα: Ένοπλη επίθεση - Ποιον "έδειξε" το θύμα

ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΆΝΔΡΑ ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ

Γυναίκα με την οποία φέρεται να έχει οικονομικές διαφορές φέρεται να υπέδειξε ως ηθικό αυτουργό το θύμα της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω από το σπίτι του στην Πάτρα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου αρνήθηκε της σε βάρος της κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερη, καθώς δεν υπήρχαν - μέχρι στιγμής - στοιχεία που να την εμπλέκουν στην υπόθεση. Μάλιστα υπέβαλλε μήνηση σε βάρος του άνδρα για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Πυροβόλησαν γνωστό Πατρινό τα ξημερώματα - Έξω από το σπίτι του η επίθεση - Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας - ΦΩΤΟ

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, ο εκπαιδευτής σκύλων και πρώην προπονητής πυγμαχίας, όταν επέστρεψε στο σπίτι του θέλησε να πάει βόλτα τον σκύλο του. Βγαίνοντας στον δρόμο, αντιλήφθηκε την παρουσία αγνώστου ατόμου, χωρίς να διακρίνει χαρακτηριστικά και τότε προσπάθησε να ξαναμπεί στο σπίτι του, όταν άρχισαν οι ρυπές προς το μέρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία βρήκε στο σημείο έξι κάλυκες. Τρύπες από τις σφαίερες εντοπίστηκαν στους τοίχους του σπιτιού και σε άλλα σημεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης πρόλαβε και εξαφανίσθηκε πριν φθάσουν τα περιπολικά της αστυνομίας.


 

Διαβάστε επίσης