Αχαΐα: Στη Ψυχιατρική του Ρίου άνθρωπος των ΜΜΕ – Ανακοίνωσε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του – ΦΩΤΟ

«Μέχρι το βράδυ θα πρέπει να έχω αυτοκτονήσει, δεν αντέχω άλλο», ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γνωστός Αχαιός, πρώην παρουσιαστής πανελλαδικού τηλεοπτικού σταθμού. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση. Είχε προηγηθεί και ένα ακόμα στο οποίο έγραφε «Σκέφτομαι να βάλω τέλος στη ζωή μου».

Τα μηνύματα εντοπίστηκαν αρχικά από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία ενημέρωσε την τοπική ΕΛ.ΑΣ. Το στίγμα «έδειχνε» σπίτι σε περιοχή της πόλης του Αιγίου.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν το άνδρα και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, αφού ακολουθήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες, τον μετέφεραν στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο. 

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης.

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του παρ’ ολίγον αυτόχειρα:

 

1111_1.png

119042276_2065645186901998_8046871381337799252_n_0.png

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο