Αχαΐα: Στη Ψυχιατρική του Ρίου άνθρωπος των ΜΜΕ – Ανακοίνωσε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του – ΦΩΤΟ

«Μέχρι το βράδυ θα πρέπει να έχω αυτοκτονήσει, δεν αντέχω άλλο», ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γνωστός Αχαιός, πρώην παρουσιαστής πανελλαδικού τηλεοπτικού σταθμού. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση. Είχε προηγηθεί και ένα ακόμα στο οποίο έγραφε «Σκέφτομαι να βάλω τέλος στη ζωή μου».

Τα μηνύματα εντοπίστηκαν αρχικά από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία ενημέρωσε την τοπική ΕΛ.ΑΣ. Το στίγμα «έδειχνε» σπίτι σε περιοχή της πόλης του Αιγίου.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν το άνδρα και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, αφού ακολουθήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες, τον μετέφεραν στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο. 

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης.

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του παρ’ ολίγον αυτόχειρα:

 

1111_1.png

119042276_2065645186901998_8046871381337799252_n_0.png

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη