Ληστεία στα ορεινά της Αχαΐας - Τον χτύπησαν και του έκλεψαν το αυτοκίνητο - "Χτένιζε" όλα τα χωριά η ΕΛ.ΑΣ για να βρει το ζευγάρι των δραστών!

 

Τον χτύπησαν για να του αρπάξουν το αυτοκίνητο. Το περιστατικό συνέβη σε ορεινό χωριό της δυτικής Αχαΐας και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, οι δράστες ένας άνδρας και μια γυναίκα, πήραν το αυτοκίνητο του θύματος και χάθηκαν στους επαρχιακούς δρόμους. Μάλιστα φέρεται να έσπρωξαν το όχημα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει κάπου και μετά επιτέθηκαν με βίαια χτυπήματα στον οδηγό του. 

Περιπολικά της αστυνομίας, έχοντας την περιγραφή των δραστών και του οχήματος (ένα ασημί Opel), "χτένιζαν" όλα τα χωριά της δυτικής Αχαΐας προκειμένου να τους εντοπίσουν. Υπήρχαν μάλιστα μαρτυρίες από κατοίκους ότι είδαν το συγκεκριμένο όχημα να κινείται ύποπτα στην περιοχή. Τελικά, η αστυνομία συνέλαβε το ζευγάρι των δραστών στην Πάτρα. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος τραυματίστηκε από την επίθεση του ζευγαριού και θα σχηματισθεί δικογραφία για ληστεία εις βάρος του θύματος. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ