Πάτρα: Οι ληστές των ΑΤΜ πήραν τα βουνά! - Το απίθανο δρομολόγιο που φαίνεται πως ακολούθησαν μετά την ανατίναξη

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών

Σαν καλογυρισμένη αστυνομική ταινία μοιάζει η υπόθεση της ανατίναξης των τριών ΑΤΜ που έγινε μέσα στο Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης τα ξημερώματα του Σαββάτου και "χάρισε" στους δράστες πάνω από 240.000 ευρώ, μέσα σε 8 λεπτά.

Πρωταγωνιστές πέντε κουκουλοφόροι, με μαύρη ενδυμασία και καλάσνικοφ, που έδρασαν με θεαματικό τρόπο  σε χρόνο ρεκόρ και κατάφεραν να διαφύγουν σαν κύριοι με το ασημί τζιπ μάρκας BMW, το οποίο εντοπίστηκε χθες στην περιοχή του Ερινεού Αιγιαλείας.

Οι ληστές εκτός από επαγγελματίες στο είδος τους αποδείχθηκαν και καλοδιαβασμένοι αφού κατάφεραν να το σκάσουν ανενόχλητοι, ακολουθώντας δρομολόγιο που γνώριζαν πως δεν είχε μπλοκαριστεί από την αστυνομία.

Πώς όμως τα κατάφεραν να περάσουν μέσα από τις "παγίδες" που είχαν στήσει οι αστυνομικοί σε κεντρικούς δρόμους και εθνικές οδούς, με ένα τόσο χαρακτηριστικό όχημα; 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.news, το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται είναι από την Περιβόλα να ακολούθησαν τη διαδρομή που οδηγεί σε νέο Σούλι και από εκεί στο όρος του Παναχαϊκού.

Από επαρχιακό δρόμο του βουνού έφτασαν στην Αιγιάλεια όπου και εγκατέλειψαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί στην Αττική.

Εκτιμάται ότι οι δράστες είχαν οργανώσει με μεθοδικότητα τη ληστεία, εξετάζοντας όλες τις πιθανές διαδρομές διαφυγής τους από δρόμους και παράδρομους.

Οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στην Αθήνα, στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να ληφθούν δακτυλικά αποτυπώματα και δείγματα DNA.

 

Η αστυνομία εντόπισε την ασημί BMW των ληστών που ανατίναξαν τα τρία ΑΤΜ του patras mall στην Περιβόλα

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ