Πάτρα - Κορονοϊός: Εστησαν θρανία στην πλ. Γεωργίου - Συγκέντρωση γονέων για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στα σχολεία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παράσταση διαμαρτυρίας από την Ένωση Γονέων

Με αίτημα την τήρηση των μέτρων στο σύνολό τους, προκειμένου τα παιδιά τους να είναι ασφαλή μέσα στις σχολικές αίθουσες, γονείς και εκπαιδευτικοί διαδήλωσαν νωρίτερα στην πλατεία Γεωργίου.

Λένε ναι στη μάσκα ωστόσο ζητούν να τηρηθούν παράλληλα οι απαραίτητες αποστάσεις αλλά και να αυξηθεί το προσωπικό καθαριότητας.

Την παράσταση διαμαρτυρίας διοργάνωσε η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων.

Μικροί μαθητές φορώντας μάσκες, έκατσαν στα αριθμημένα θρανία που στήθηκαν στην πλατεία Γεωργίου, σε μία συμβολική κίνηση κατά των υπεράριθμων παιδιών στις τάξεις.

Παρόντες ήταν οι αχαιοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου, εκπρόσωποι φορέων και της Δημοτικής Αρχής καθώς και ο Κώστας Πελετίδης ο οποίος μίλησε στους συγκεντρωμένους.

"Ο,τι πολυτιμότερο έχουμε είναι τα παιδιά μας. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να έχουμε τα αυτονόητα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πατρέων ο οποίος μεταξύ άλλων, ζήτησε μικρότερο αριθμό μαθητών στις αίθουσες.

 

1_5.jpg

2_4.jpg

11.jpg

3_7.jpg

6_1.jpg

7_0.jpg

8.jpg

12_1.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ