Μετά την Πάτρα νέα ανατίναξη ΑΤΜ σε Σούπερ Μάρκετ στην Κόρινθο - Που προσανατολίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των πέντε μαυροφορεμένων ένοπλων (καλασνικοφ) δραστών που ανατίναξαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Αυτόματα Μηχανήματα Ανάληψης (ΑΤΜ), που βρίσκονται εντός του patras mall στην Περιβόλα, τα ξημερώματα της Δευτέρας μια ακόμα επίθεση με έκρηξη σε ΑΤΜ σημειώθηκε στην Κόρινθο.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 3πμ ΑΤΜ που βρίσκεται τοποθετημένο σε Σούπερ Μάρκετ στην οδό Πατρών, μπήκε στο στόχαστρο δραστών. Προκάλεσαν έκρηξη και πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό, πριν διαφύγουν κατά πληροφορίες με δυο μοτοσυκλέτες.

still0907_00004.jpg

 

 

still0907_00021-1024x576.jpg

Εκτιμάται πως το σημερινο χτύπημα ενδέχεται να σχετίζεται με την καταδρομική επίθεση με λεία 242.000 ευρώ στο πολυκατάστημα της Περιβόλας. Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους δράστες. Μάλιστα πηγές της τοπικής ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν πως οι ένοπλοι κουκουλοφόροι φέρεται να ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση με έδρα την Αθήνα, απ' όπου εφορμούν για τις επιθέσεις τους.

Στην περίπτωση της Πάτρας οι δράστες διέφυγαν με μια ασημί χρώματος BΜW - από τις έρευνες προέκυψε πως είχε κλαπεί προ ημερών - και στην περίπτωση της Κορίνθου, τράπηκαν σε φυγή, κατά πληροφορίες με δυο μοτοσυκλέτες.

Υπενθυμίζεται πως είναι η τρίτη φορά που άγνωστοι ανατινάζουν ΑΤΜ στην Πάτρα. Εκτός από την προχθεσινή, που ήταν και η πιο μεγάλη, ακόμη δύο φορές έχουν ανατιναχθεί ΑΤΜ  στο Σούπερ Μάρκετ Ανδρικόπουλος στην Οβρυά, ενώ και σε αυτές τις περιπτώσεις οι δράστες έφεραν μαζί τους βαρύ οπλισμό (καλάσνικοφ).

 

Διαβάστε επίσης