Πάτρα: Στα χέρια της ΕΛΑΣ βίντεο από την εντυπωσιακή ληστεία με λεία 242.000 ευρώ στην Περιβόλα - Αναζητείται η ασημί BMW

Μπροστά από μια πολύ καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη ληστεία βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές. Το εντυπωσιακό "χτύπημα" στο εμπορικό κέντρο της Περιβόλας με λεία 242.000 ευρώ βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας, καθώς εξετάζεται κάθε στοιχείο που θα οδηγήσει στην σύλληψη των δραστών, της ανατίναξης των 3 αυτομάτων μηχανημάτων ανάληψης χρημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των 5 ληστών είχε κλέψει αυτοκίνητο από την Αθήνα και με αυτό έφθασε μέσω της περιμετρικής στις 4 περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου στο εμπορικό κέντρο. Πρέπει να σημειωθεί πως στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται υλικό από κάμερες ασφαλείας και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το tempo24 δείχνει 5 άνδρες με κουκούλες μαύρες ολόσωμες στολές και σακίδια στην πλάτη, που κρατούσαν πυροβόλα όπλα, καλάσνικοφ.

Στα 8 περίπου λεπτά που έμειναν στον χώρο έδειχναν να γνωρίζουν που και πως θα κινηθούν όταν με βαριοπούλα έσπασαν την είσοδο και από εκείνη την στιγμή άρχισε να χτυπά ο συναγερμός.

Πάντως εκτιμάται πως εκτός των περίπου 55.000 ευρώ που άφησαν στο σημείο, είτε γιατί διασκορπίστηκαν από την  έκρηξη, είτε γιατί χρωματίστηκαν από την ειδική μπογιά που διαθέτουν τα ΑΤΜ, υπάρχει μεγάλη παρτίδα χαρτονομισμάτων που πήραν μαζί τους και δεν θα μπορου΄ν να χρησιμοποιήσουν γιατί επίσης έχουν χρωματιστεί.

Παράλληλα αναζητούνται στην γύρω περιοχή κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει την διαφυγή των ληστών με την ασημί BMW.

Από αυτή την είσοδο μπήκαν οι "5" σπάζοντας με βαριοπούλα τα τζάμια

 

Πάτρα: Ποσό "μαμούθ" η λεία των ένοπλων κουκουλοφόρων που ανατίναξαν 3 ΑΤΜ σε Σούπερ Μάρκετ - Ήταν "διαβασμένοι" - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ