Πάτρα: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γρηγόρη Μπαράκου - Ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός από τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ

Ο Γρηγόρης Μπαράκος έφυγε από τη ζωή πρόωρα, έχοντας ωστόσο προλάβει να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στο ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, μέσω της μακράς του διαδρομή στη θέση του Διοικητή.

Έχαιρε της εκτίμησης και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα το πρωί του Σαββάτο στον Ιερό Ναό Παντανάσσης, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία. Πληθος κόσμου, αλλά και η δεύτερη "οικογένεια" του οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ ήταν όλοι εκεί, στο ύστατο αντίο.

Κατά την έξοδο της σορού τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, απέτισαν φόρο τιμής με την ήχηση σειρήνων!

mparakos_kideia1.jpg

mrarakos_kideia.jpg

mparakos_ekav_kideia4.jpg

mparakos_kideia3.jpg

mparakos_kideia2.jpg

Ο πρώην διευθυντής - συντονιστής του ΕΚΑΒ Πάτρας, πάλευε γενναία με σοβαρή ασθένεια, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακου Νοσοκομείου της Πάτρας. 

Είχε διατελέσει επί σειρά ετών νομαρχιακος σύμβουλος και αντινομάρχης Υγείας και Πρόνοιας. 

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ενώ τιτάνιοι ήταν οι αγώνες του και οι "μάχες" που έδινε για τον εκσυγχρονισμό του ΕΚΑΒ. 

Εξάλλου, δεκάδες ανακοινώσεις εκδόθηκαν από σωματεία και φορείς και δηλώσεις από πολιτικούς παράγοντες έγιναν για να εξάρουν τον χαρακτήρα, την μαχητικότητα, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα του Γρηγόρη Μπαράκου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ