Κεφαλονιά: Εφιάλτης στον Μύρτο για κολυμβητή και ναυαγοσώστη – Διάσωση με ελικόπτερο – ΒΙΝΤΕΟ

05/09/2020 | 10:22

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν ένας κολυμβητής αλλά και ο ναυαγοσώστης που έσπευσε να τον σώσει, στη διάσημη παραλία του Μύρτου στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με το kefaloniamagazine.gr, ο κολυμβητής αγνόησε τις καιρικές συνθήκες και τα μεγάλα κύματα και βούτηξε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να μη μπορεί στη συνέχεια να βγει στη στεριά.

Ένας ναυαγοσώστης που ήταν εκεί χωρίς να έχει βάρδια αποφάσισε να βουτήξει για να τον σώσει ωστόσο τα κύματα ήταν τόσο μεγάλα που ούτε αυτός μπορούσε να βγει στη στεριά, με αποτέλεσμα η ζωή και των δυο ανδρών να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Τελικά, επιστρατεύτηκε ελικόπτερο του λιμενικού για την διάσωση των δυο ανδρών. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα συμμετέχει στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δέκα τροφές «φύλακες» για την υγεία μας

Σκουρόχρωμες θηλές: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 τυριά

Μαρία Κωνσταντάκη: «Κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, υπάρχει το μητρικό ένστικτο με το σκυλάκι μου»

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Καύσωνας: Πώς επηρεάζει το πεπτικό και την άμυνα του οργανισμού

Ανακοίνωσε τον Στάικο η ΑΕΛ!